WELKOM BIJ STORY MINI.

Uw vertrouwde dealer van Nijmegen, 's-Hertogenbosch & Waardenburg.

VOEL DE KICK VAN DE MINI ELECTRIC.

Om te weten hoe die kick van MINI Electric voelt, telkens als je optrekt bij een stoplicht, strak de hoek omslaat en niets anders hoort dan het gesuis van de wind, moet je toch echt even zelf achter het stuur gezeten hebben. Ervaar elektrisch rijden met MINI tijdens een vrijblijvende proefrit bij een van ons.

IMG_2128

DE NIEUWE MINI.

De introductie van de nieuwe MINI,  bij ons in de showroom. De 3-deurs, 5-deurs, Cabrio en Electric met hun typische go-kart feeling, maar dan heruitgevonden. Wil je als een van de eerste kennis maken met de nieuwe MINI? Plan dan nu je MINI-afspraak in en ervaar als een van de eerste de nieuwe MINI. 

TELL ME YOUR STORY.

Hij valt voor Starlight-blauwe flitsen, zij kiest een JCW sportstuur. Zij geniet van het startgeluid van de 306pk sterke John Cooper Works motor, hij van de geur van de nieuwe Chester lederen stoelen. Hij gaat voor innovaties van MINI Electric, zij voor de laatste connectiviteit van MyMINI. Wat je ook kiest, jij bepaalt jouw stijl.

Van rijeigenschappen tot stijl, van duurzaamheid tot sportiviteit. Voor de gehele familie, of voor jullie weekendje weg. Van je eerste auto uit het premium segment, tot je favoriete leaseauto. Van klein onderhoud tot schadeherstel, van jonge occasion tot ons nieuwste model.

Welkom in de wereld van MINI en Bert Story, sinds 1955 de premium dealer van Brabant en Gelderland. Ooit gestart in Rhenoy en Tiel, nu gevestigd in ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en langs de A2 Waalbrug van Waardenburg.

Welkom bij Story. Wij verkopen aandacht en rijbeleving.

Waarom kiezen voor Story MINI?