MINI PRIVATE LEASE.

NU TIJDELIJK VANAF € 315,- P/M.

Als je #TeamMINI wordt, sta je opeens voor cruciale beslissingen. Ben je #TeamHandgeschakeld of #TeamAutomaat? Welke kleur moet ‘ie worden? Ben je #Team17inch of #Team18inch? Tijd om jouw gloednieuwe MINI samen te stellen. Want met MINI Private Lease rijd je voor een superscherp all-in maandbedrag in de MINI die jij kiest. Je hoeft alleen nog maar te tanken en de rest verzorgen wij.

Met de configurator bereken je heel gemakkelijk het maandbedrag van je MINI – de MINI 3-deurs, 5-deurs, Cabrio, Clubman en Countryman. Je kunt ‘m helemaal helemaal naar jouw smaak samenstellen. Ook het afsluiten van het contract kan digitaal. Indien gewenst leveren we je gloednieuwe MINI voor de deur af.


 

VOORDELEN VAN MINI PRIVATE LEASE:

BEN JE #TEAMPEPPERWHITE?

OF #TEAMCHILIRED? OF TOCH…

#TeamBritishRacingGreen? Deze drie iconische MINI kleuren staan goed op elke MINI en bij elke persoonlijkheid.  Er is ook zoveel moois om uit te kiezen. Ook als je houdt van lekker opvallend kun je bij ons je hart ophalen. Met Solaris Orange of Starlight Blue bijvoorbeeld. En er zijn ook stijlvolle zwart- en grijstinten. We weten zeker dat je je persoonlijkheid en smaak met een van de hoogwaardige lakken kunt matchen. Kies je team!

IMG_1523.jpg

HOE WERKT PRIVATE LEASE?