DESIGN.

De MINI Cabrio is momenteel de enige premium cabriolet in het segment van kleine auto's en heeft een onderscheidend maar herkenbaar uiterlijk. De MINI Cooper S zorgt met een 178 pk sterke viercilinder voor een acceleratie uit stilstand naar 100 kilometer per uur in 7,2 seconden. 

De witte dubbele sierstrepen lopen van de zijdeuren door naar de achterzijde van de auto. Het exclusieve exterieurdesign wordt afgerond met een unieke graphic op de voorschort, waar een gestileerde 30 opnieuw verwijst naar de verjaardag van het model. De side scuttles met de ingetogen "Seaside" belettering van de editie pakken de 30e verjaardag van het model op met grafisch vormgegeven cijfers in licht- en donkerblauw. Ondertussen doen de 18-inch lichtmetalen velgen in Pulse Spoke-design denken aan pulserende golven in het water. Daarentegen staan de specifieke naafdoppen stil: hier verschijnt nogmaals het nummer van het jubileum. 

INTERIEUR.

Bij het instappen zie je gelijk de sierlijsten op de portieren van de auto, ook deze hebben het edition design  met twee witte strepe en Seadside-letters. De Carbon Black lederen stoelen met comfortabele knierollen en armsteunen in de portieren bieden voldoende comfort voor de inzittenden. Ook de sierlijsten op de voorste dashboards hebben een editie-specifiek design: zowel het gedrukte patroon als de belettering doen opnieuw denken aan het jubileum Dit patroon verschijnt ook op de vloermatten in de vorm van een grafische badge. De onderste spaak van het sportlederen stuurwiel is voorzien van het gelijknamige "Seaside" opschrift van de nieuwe MINI Edition.

* Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.