BMW PRIVATE FINANCE.

Financieren is interessant als u een BMW, nieuw of gebruikt, wilt kopen, maar de aanschafprijs niet in één keer wilt betalen. U kunt dan kiezen voor BMW Private Finance met een vaste looptijd en rente. 

Voordelen BMW Private Finance:

  • Aantrekkelijke, vaste maandbedragen.
  • Vaste looptijd en rente, u weet exact waar u aan toe bent.
  • U kunt het maandbedrag nog verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom.
  • Mogelijkheid om tussentijds extra af te lossen tegen betaling.
  • Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer.

DE ZEKERHEID VAN BMW PRIVATE FINANCE.

BMW Private Finance  
Eigenaarklant, na betaling laatste termijn 
Soort BMWnieuw, BMW Premium Selection en gebruikt 
Looptijdvast, 12 - 60 maanden 
Rentevast 
Aantal kilometersonbeperkt 
Tussentijds inlossenmogelijk (hier zijn kosten aan verbonden) 
Aanbetalingmogelijk 
Slotsommogelijk 

De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een BMW occasion. De rente van 4,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW.


De verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten. Zonder verzekering is de rente 5,49%. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2020. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2020.


BMW Private Finance: De bedragen in de krediettabel zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693.


BMW Financial Lease: BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services bv.