GET TO KNOW ME.

BETROUWBAAR & MODERN.

In het hart van de stad komt deze vernieuwde MINI Cooper volledig tot zijn recht. Op en top MINI, met een vernieuwde én moderne look. Deze nieuwe generatie MINI is ontworpen met een langere wielbasis en grotere wielen, waardoor hij niet alleen een meer eigentijdse uitstraling krijgt, maar ook nog eens betere rijeigenschappen biedt. Het resultaat is een MINI die zowel opvallend als praktisch is, perfect geschikt voor het bruisende leven in de stad, maar ook zeker in de natuur. 

DIGITALE BELEVING.

Innovatie en MINI zijn nauw met elkaar verbonden, als een tijdloos partnerschap. Dat bewijst het nieuwe MINI Operating System 9 maar al te goed. De welkbekende cirkelvorm display komt terug - maar dit keer als nooit tevoren. Groter, innovatiever en volledig geoptimaliseerd. Van een OLED-touchscreen tot aan jouw eigen MINI Intelligent Personal Assistant, MINI heeft écht uitgepakt. Je dompelt jezelf in verschillende moods door te switchen in modus. Elke modus heeft zijn eigen creatieve design en tovert het interieur in een aanraking volledig om.  

DI23_000190301.png

OOG VOOR DETAIL.

Ontdek de nieuwe MINI Cooper, een minimalistisch hoogstandje met een twist waar comfort, innovatie en stijl samenkomen. Elk detail is zorgvuldig overwogen, van de strakke lijnen tot de opvallende achterlichten die een extra dosis individualiteit toevoegen aan het iconische design. Het functionele interieur, geïnspireerd door de klassieke MINI, krijgt een upgrade met het iconische centrale display en een wereldprimeur: het ronde OLED-display. Vijf tuimelschakelaars voegen een speels element toe aan de bediening, terwijl nieuwe stoffen details gemaakt van gerecyclede materialen en een unieke 2D-weeftechniek warmte en luxe uitstralen.

Say no more, deze MINI is meer dan alleen een auto - het is een levensstijl!

WAT 'M NOG EEN STUKJE MOOIER MAAKT.

S027_loc_ext_F66_FullFrame_sRGB_online.jpg

#BIGLOVE voor de Cooper.

WAT PAST BIJ JOU?

Q&A.

Toch nog wat vragen? Logisch! Het kan nogal overweldigend zijn, zo'n nieuw model. Wij helpen je alvast een handje.

 • Jazeker! Met een overvloed aan carrosseriekleuren kun je jouw MINI Cooper volledig naar eigen smaak aanpassen. Voeg een persoonlijk tintje toe met speciale verloopkleuren voor het dak. Daarnaast zijn er talloze opties om jouw MINI aan te passen aan je eigen lifestyle. De uitvoeringen van de MINI Cooper zijn speciaal samengestelde optiepakketen waarmee je je MINI nog meer eigen kunt maken. De Essential uitvoering is de standaardoptie, terwijl de Classic, Favoured en JCW uitvoeringen je keuze bieden in comfort, sportiviteit en stijl. Maar dat is nog niet alles! Ervaar een geheel nieuwe interieurbeleving die past bij jouw stemming. Kies uit zeven verschillende werelden met slim gebruik van licht, digitale ontwerpen en rij-instellingen. Elk van deze werelden heeft zijn eigen unieke geluidspalet met jingles en informatie- en waarschuwingssignalen. dus stap telkens in een nieuwe MINI en geniet van een unieke rijervaring. 

 • De nieuwe MINI Cooper monitort constant de omliggende omgeving voor jouw veiligheid. Functies zoals Lane Change Warning helpen je in de rijstrook te blijven, terwijl Dynamic Cruise Control je snelheid constant houdt. Met de optionele Active Cruise Control kan de afstand tot je voorligger worden geregeld. Bovendien worden bij een dreigende aanrijding van achteren automatisch en snel de alarmlichten geactiveerd, waardoor de veiligheid van jou en je medeweggebruikers voorop staat.

 • Je kan de spraakassistent ''Spike" activeren door simpelweg ''Hey MINI'' te zeggen of door op de push-to-talk-knop op het stuur te drukken. Hiermee wordt de spraakassistent, ook wel bekend als ''Spike'', geactiveerd. Op het OLED-display kun je kiezen tussen de gestileerde afbeelding van een MINI of de nieuwe digitale MINI assistent, Spike. 

  Met Spike kun je vervolgens verschillende functies bedienen, zoals:

  • De navigatie bedienen
  • Telefoontjes plegen
  • De interieurtemperatuur regelen
  • Reisinformatie raadplegen
  • Het weerbericht checken
  • Of gewoon lekker praten

  Kortom, met Spike aan boord heb je alles onder controle.

 • De MINI Cooper C levert indrukwekkende prestaties met zijn krachtige 115 kW (156 pk)  motor, waarmee hij in slechts 7,7 seconden van 0 naar 100 km/h versnelt. Met een topsnelheid van 225 km/h, een koppel van 230 Nm, en drie cilinders biedt deze auto een opwindende rijervaring op elk moment.

GOOD TO KNOW.

De benoemde prijzen zijn op 60 maanden en 10.000 km gebaseerd. 

De MINI Cooper C heeft een vermogen van 115 kW (156 pk).

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.