HIGHLIGHTS.

DE EMOTIE VAN (E-)MOTION.

De MINI Aceman belichaamt een nieuw tijdperk van duurzame, verbonden auto's, waar technologie en charismatische eenvoud samenkomen voor de legendarische MINI Go-Kart Feeling. Deze elektrische MINI cross-over combineert wendbaarheid met innovatief design en biedt een comfortabele zitpositie. Ontdek MINI's unieke kenmerken: opvallende proporties, gedurfde lijnen en slimme functionaliteiten. Wendbaar, krachtig en tijdloos verfijnd, de MINI Concept Aceman opent de deur naar een nieuw avontuur. 

Socials MINI Aceman4.jpg

ALL ELECTRIC HEART.

ELECTRIFYING.

Inspirerende volledig elektrische rijprestaties en de nieuwste innovaties in elektrische technologie.

  • Volledig nieuwe intelligente vormgeving die flexibiliteit en functionaliteit biedt.
  • Innovatieve interactieve technologie en multiscreen infotainment verbinden passagiers met een ongekende gebruikservaring.
  • Chroom- en leervrije materialen worden gebruikt voor de bekleding en zijn gemaakt van gerecycleerde materialen.

MINI-MALIST.

Het interieur van de MINI Concept Aceman combineert klassieke en sportieve MINI designdetails met elegante, handgemaakte accenten. De open ruimtes rond de deuren en de zachte oppervlakken zorgen voor warmte en een gevoel van welzijn. Het panoramische dak laat het licht binnenstromen en zorgt voor een ruimtelijk en open gevoel.

DUURZAME TOEKOMST.

Met uiterste aandacht voor detail en kwaliteit zijn de duurzame materialen vervaardigd uit gerecycled plastic. Dit resulteert in een prachtig samenspel van contrasten en een buitengewone rijervaring.