OVER PRIVATE LEASE.

Private Lease is interessant als je geen onverwachte autokosten wilt en je de MINI alleen wilt gebruiken, maar niet wilt bezitten. Je betaalt namelijk maandelijks een scherp all-in bedrag. Uiteraard zijn de kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden voor eigen rekening. Je kunt Private Lease het beste vergelijken met het huren van een auto voor een langere periode.

ONTDEK JE OPTIES.

Je kiest eerst je favoriete MINI, dan bepaal je het aantal kilometers dat je per jaar wilt rijden en hoe lang je overeenkomst duurt. Vervolgens maak je je MINI nóg persoonlijker door zelf een kleur, een uitvoering en diverse interieur en exterieur opties te selecteren. Optioneel voeg je MINI Flex Lease toe aan je overeenkomst.

TIJDELIJK VANAF € 499* P/M.

Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Zoals bij elke Private Lease overeenkomst is vrijwel alles inbegrepen in het maandbedrag. 

STANDAARD FLEXIBEL MET FLEX COMFORT.

Er zijn verschillende redenen waarom je eerder van jouw Private Lease overeenkomst af wilt. Hier betaal je in principe een boete voor. Toch kunnen er in jouw persoonlijke situatie onverwachte zaken optreden, waardoor je niet meer in staat bent om de maandelijkse kosten van jouw Private Lease overeenkomst te betalen. Daarom kun je nu bij bepaalde persoonlijke omstandigheden zonder kosten jouw overeenkomst beëindigen. Dit noemen wij Flex Comfort (beschermingsplan). Dit geldt bij:

  • Gedwongen en niet verwijtbaar ontslag
  • Echtscheiding of ontbinding van geregistreerd partnerschap
  • Verlies van de rijbevoegdheid langer dan 6 maanden op basis van medische gronden
  • Overlijden

MINI COOPER E/SE VANAF € 438 * P/M.

Met MINI Private Lease heb je na aftrek van € 61 overheidssubsidie* voor een scherp all-in maandbedrag vanaf € 438 p/m de nieuwe elektrische MINI Cooper voor de deur staan. Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. 

VOORDELEN VAN MINI PRIVATE LEASE.

KEURMERK.

Als je kiest voor MINI Private Lease, dan kies je voor leasen met een kwaliteitskeurmerk. MINI Financial Services is namelijk aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is ontwikkeld in samenwerking met de consumentenbond en wordt uitgereikt door de onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease. Het keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt je de volgende 5 zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten
P90543129_highRes_mini-countryman-se-a.jpg

PRIVATE LEASE VERDER UITGELEGD.