PRIVATE LEASE VANAF € 438,- P/M MET SUBSIDIE.

Tijdelijk rijd je extra voordelig in een MINI Electric met de Camden Edition. Vanaf € 499,- per maand* met MINI Private Lease staat er een gloednieuw exemplaar voor je deur. En in combinatie met de overheidssubsidie van € 61,- p/m al vanaf € 438,-. Daarbij wordt verder alles voor je geregeld: belasting, verzekering en onderhoud. Het enige wat je verder zelf betaalt is je stroomverbruik. Ontdek de mogelijkheden en geniet van MINI Private Lease.

DE VOORDELEN.

01. Standaard: Bescherming bij inkomensverlies

02. Scherp all-in tarief, je hoeft alleen nog te laden

03. Je rijdt in een gloednieuwe MINI Electric

04. Geen grote eenmalige investering

05. Alle autozaken worden voor je geregeld

06. Jouw MINI dealer is altijd je aanspreekpunt

07. Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

CHARGED WITH PASSION.

De volledig elektrische MINI is in alle opzichten een originele iconische MINI, maar met een aandrijving voor de wegen van morgen. Hij combineert een legendarische Go-Kart feeling, onderscheidend design en premium kwaliteit met emissievrij rijden. Hij wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh (bruto capaciteit), die onder de vloer wordt gemonteerd. Dit zorgt voor een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag verbetert, maar ook het nemen van bochten leuker maakt dan ooit. Het is MINI in zijn meest intense en meest geëvolueerde vorm.

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. 

Vraag naar de looptijd van deze actie en informeer naar het beschikbare aanbod.

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.