GET TO KNOW ME.

MINI TO THE MAX.

De nieuwe volledig elektrische MINI Cooper en het 'less is more'-principe gaan hand in hand samen. De Cooper is een eigentijdse verschijning met strakke lijnen en een dynamisch, compact silhouet. Hoewel het gaat om een kleiner model dan de Countryman, wordt 'ie versterkt door een langere wielbasis en grotere wielen.  De strakke oppervlakten benadrukken een minimalistisch en modern ontwerp. 

DIGITALE BELEVING.

Innovatie en MINI, het blijft een golden duo.  Dat bewijst het nieuwe MINI Operating System 9 maar al te goed. De welkbekende cirkelvorm display komt terug - maar dit keer als nooit tevoren. Groter, innovatiever en volledig geoptimaliseerd. Van een OLED-touchscreen tot aan jouw eigen MINI Intelligent Personal Assistant, MINI heeft écht uitgepakt. Je dompelt jezelf in verschillende moods door te switchen in modus. Elke modus heeft zijn eigen creatieve design en tovert het interieur in een aanraking volledig om.  

DI23_000190301.png

OOG VOOR DETAIL.

De nieuwe MINI Cooper Electric is een minimalist met een twist, waar minimalisme, comfort en innovatie samenkomen. Elk detail is doordacht, van strakke lijnen tot opvallende zwarte accenten, en wordt versterkt door de stoere 16"–18" lichtmetalen wielen. Het functionele interieur, geïnspireerd door de klassieke MINI, krijgt een upgrade met het nieuwe OLED-display en vijf tuimelschakelaars. De nieuwe stoffen details, gemaakt van gerecyclede materialen met een unieke 2D-weeftechniek, voegen warmte en luxe toe. Say no more. 

WAT 'M NOG EEN STUKJE MOOIER MAAKT.

P90527268_lowRes_mini-cooper-se-10-20.jpg

ALLES WAT JE WIL WETEN.

WAT PAST BIJ JOU?

Q&A.

Toch nog wat vragen? Logisch! Het kan nogal overweldigend zijn, zo'n nieuw model. Wij helpen je alvast een handje.

  • De MINI Cooper Electric heeft een actieradius van tot wel 402 kilometer (WLTP). Dat is meer dan genoeg voor de meeste van je ritten.

  • Elektrische auto's hebben een regeneratief remsysteem. Daarbij remt de auto op de elektromotor. De kinetische remenergie wordt opgevangen en omgezet in elektriciteit. Zo laadt de auto zijn eigen accu op. Dit systeem draagt zo bij aan de efficiëntie van de elektrische auto. De energie wordt later weer gebruikt voor het accelereren. Wanneer je het stroompedaal los laat, begint de auto automatisch af te remmen. Met het conventionele rempedaal kan je indien nodig sterker afremmen en tot stilstand komen. Regeneratief remmen is gemakkelijker en efficiënter.

  • Als je 100 kilometer per dag rijdt, dan kun je aan een DC snellader in 35 minuten voldoende bijladen. Thuis aan een AC-laadpunt of wallbox met wisselstroom duurt het ongeveer 2 uur en 30 minuten en aan een gewoon stopcontact ongeveer zes uur.

  • Jazeker! Je kunt je MINI Cooper Electric naar smaak aanpassen dankzij een rijke keuze aan carrosseriekleuren. Je kunt ook met een van de speciale verloopkleuren voor het dak je MINI Cooper verder personaliseren. Verder kun je met talloze opties je MINI aan je eigen lifestyle aanpassen. De uitvoeringen van de MINI Cooper Electric zijn speciaal samengestelde optiepakketten waarmee je je MINI nog meer op je eigen smaak kunt afstemmen. De uitvoering Essential is de standaarduitvoering. Je kunt je MINI Cooper Electric personaliseren op het gebied van comfort, sportiviteit en stijl met de uitvoeringen Classic, Favoured en JCW.

GOOD TO KNOW.

De benoemde prijzen zijn op 48 maanden en 10.000 km gebaseerd. 

De MINI Cooper E heeft een vermogen van 135 kW (184 pk) & de MINI Cooper SE heeft een vermogen van 160 kW (218 pk).

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.