JCW ELECTRIFIED.

Met een indrukwekkend bereik en snelle oplaadmogelijkheden biedt de MINI Cooper E de perfecte balans tussen stijl en duurzaamheid. Deze MINI combineert een legendarisch Go-Kart gevoel met met emissievrij rijden. De MINI Cooper E wordt aangedreven door een 96-cels hoogspanningsaccu met een capaciteit van 32,6 kWh. Dit zorgt voor een extra laag zwaartepunt, wat niet alleen de stabiliteit en het rijgedrag verbetert, maar ook het nemen van bochten nog leuker maakt.

Voor een extra dosis sportiviteit kun je de elektrische MINI Cooper nu bestellen in een JCW-trim.

OOG VOOR DETAIL.

De standaard 18" tienspaaks velgen in twee kleuren en rode JCW remklauwen benadrukken het sportieve karakter. Je kunt kiezen uit kleuren zoals Chili Red, Nanuq White, Legend Grey, British Racing Green en Midnight Black II. Het dak en de spiegelkappen kunnen in de carrosseriekleur of zwart, met een extra opvallende optie in Chili Red. Bonnet Stripes in zwart of rood zijn optioneel voor een nog sportievere look. Binnenin vind je meerkleurig gebreid textiel en zwart synthetisch leder met rode stiksels, wat zorgt voor een sportieve look.

4W3A6647.jpg
4W3A6512.jpg
4W3A6610.jpg
4W3A6677.jpg

€ 575 P/M DOOR SUBSIDIEVOORDEEL.

Als jij in 2024 een elektrische MINI gaat private leasen (of kopen), dan kom je in aanmerking voor de SEPP subsidie. Koop of lease je in 2024 als particulier een elektrische auto, dan kun je met de koop- of private lease overeenkomst zelf bij het RVO subsidie aanvragen. Zo simpel is het! 

De MINI Cooper E mét JCW-trim valt met een totale koopsom van € 44.790, precies in de groep van elektrische voertuigen die recht hebben op een subsidie. Zo rijd jij een sportieve MINI voor een lager bedrag per maand. Zonder uitstoot.  

De vanafprijs van een MINI Cooper E ligt op € 438 per maand.