DE VOORDELEN VAN FINANCIAL LEASE.

- Vaste rente en looptijd
- Zekerheid
- Je MINI tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terugbetalen
- Na volledige afbetaling is je MINI van jou

VEELGESTELDE VRAGEN BIJ FINANCIAL LEASE.

 • Als de leasenemer een natuurlijk persoon is, wordt het contract aangemeld bij het BKR. Volgens de regels van het BKR zijn we verplicht een achterstand van twee of meer termijnen en/of andere onregelmatigheden aan het BKR te melden.

  Meer vragen?
  Twan van Kempen

  Twan van Kempen

  Verkoopleider

 • Je kan je openstaand saldo eenvoudig online opvragen. Je ontvangt daarna een brief, waarin je saldo wordt bevestigd. In verband met je privacy bespreken we dit niet telefonisch. In de brief staat ook hoe je het saldo kan inlossen.

  Meer vragen?
  Twan van Kempen

  Twan van Kempen

  Verkoopleider

 • Wij zijn de lease- en financieringsmaatschappij van het huis. Wij kennen je MINI door en door en bieden je diverse producten op het gebied van leasing, financiering en verzekering. MINI Financial Services is een handelsnaam van BMW Financial Services B.V. Wij staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wij staan ingeschreven in het AFM-register onder nummer 12012866 en bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27130693.

  Meer vragen?
  Twan van Kempen

  Twan van Kempen

  Verkoopleider

 • Je kan je afschrijvingstabel telefonisch of per email opvragen bij onze MINI Klantenservice.

  T           (070) 41 47 510
  E           miniklantenservice@mini.nl

  De afschrijvingstabel die je van ons ontvangt heeft betrekking op de gehele contractduur. Je hoeft de afschrijvingstabel dus maar één keer aan te vragen.

  Meer vragen?
  Twan van Kempen

  Twan van Kempen

  Verkoopleider

 • U dient dit zo snel mogelijk te melden bij de politie. Ook dient u MINI Financial Services op de hoogte te stellen van het feit dat uw gefinancierde auto is gestolen.

  Meer vragen?
  Twan van Kempen

  Twan van Kempen

  Verkoopleider

 • Als je er financieel op vooruit gaat, dan hoef je niets te doen. Wordt je financiële situatie slechter of wil je je MINI eerder verkopen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer (070) 41 47 510.

  Meer vragen?
  Twan van Kempen

  Twan van Kempen

  Verkoopleider

 • Als je je slotsom wilt doorfinancieren, kan je hier voor het einde van je overeenkomst een voorstel bij ons voor aanvragen. We hebben daarvoor de volgende gegevens van je nodig:

  Zakelijk overeenkomst
  - Gewaarmerkt uittreksel KvK (niet ouder dan 6 maanden en niet digitaal gewaarmerkt)
  - Kopie geldig rijbewijs van de tekeningsbevoegde
  - Kopie geldig rijbewijs, naam, adres en woonplaats van de berijder
  - Kopie bankpas voor de automatische incasso
  - Gewenste overnamedatum (deze datum dient te allen tijden minimaal zes weken in de toekomst te liggen)

  Privé overeenkomst

  - Kopie rijbewijs van berijder en kopie legitimatiebewijs van elke overige aanvrager

  - Kopie bankpas van de bankrekening waarvan incasso zal plaatsvinden

  - Kopie salarisstrook of een kopie IB aangifte van het laatste boekjaar

  - Kopie bankafschrift waarop de salarisbetaling zichtbaar is bijgeschreven

  - Kopie bankafschrift waarop je huur of hypotheeklasten zichtbaar zijn afgeschreven

  - Gewenste datum van overname

   

  Als je niets doet wordt de slottermijn op de einddatum van je contract aan je gefactureerd. Twee weken later wordt dit bedrag dan automatisch afgeschreven van je rekening.

  Meer vragen?
  Twan van Kempen

  Twan van Kempen

  Verkoopleider

 • Als je het volledige bedrag hebt afgelost, ontvang je van ons het eigendomsbewijs. Daarmee kan je je MINI vrijwaren en opnieuw tenaamstellen.

  * Voor voertuigen te naam gesteld na 1 januari 2014 ontvang je van ons een tenaamstellingscode. In combinatie met het documentnummer op je kentekencard kan je met deze code de auto laten vrijwaren.
  * Voor voertuigen te naam gesteld voor 1 januari 2014 ontvang je van ons je overschrijvingsbewijs. Met de controleletter op je overschrijvingsbewijs kan je de auto laten vrijwaren en/of tenaamstellen.

  Meer vragen?
  Twan van Kempen

  Twan van Kempen

  Verkoopleider

 • Sinds januari 2014 heeft de rijksdienst voor het wegverkeer (RDW) het voormalige overschrijvingsbewijs vervangen door de kentekencard. Bij de kentekencard hoort een unieke code: de tenaamstellingcode. Deze code bestaat uit 9 cijfers waarvan je het eerste deel ontvangt bij overschrijving van de auto en het tweede deel met de kentekencard die het RDW je stuurt. Wanneer je je auto via ons financiert, zal je het eerste deel van de 9 cijferige tenaamstellingscode niet ontvangen. In het kentekenregister is dan een verstrekkingsvoorbehoud geplaatst. Wanneer je de code voor je auto opvraagt, zullen wij de code ontvangen. Je ontvangt het eerste deel van de tenaamstellingscode wanneer de financiering in zijn geheel is ingelost en de storneringstermijn van 56 dagen verstreken is.

  Meer vragen?
  Twan van Kempen

  Twan van Kempen

  Verkoopleider

MINI KENNISMAKINGSLEASE. AANGENAAM.

Voor wie altijd al eens zakelijk een MINI wilde leasen, maar niet zeker wist of dat wel kon, is er nu MINI Kennismakingslease. Daarmee lease je drie maanden lang een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman en heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of go-kart feeling in te boeten.

Bij MINI Kennismakingslease kun je kiezen tussen onze drie grootste modellen: de MINI 5-deurs, de MINI Clubman en de MINI Countryman. Alle modellen zijn uitgerust met o.a. Climate Control, parkeersensoren en MINI Navigatie.

MINI EXECUTIVE PLAN. VARIABELE FINANCIERING.

ONDERNEMERSGEEST INBEGREPEN.

Als bij ondernemen van te voren alles vast zou liggen, zou het geen ondernemen meer zijn. Een financiering met een variabele looptijd en rente geeft je maximale vrijheid. Gaan de zaken goed, dan kun je tussentijds kosteloos extra aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. Je MINI komt op je balans te staan en de btw kun je verrekenen.